Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Azi masuram, maine montam!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Glafuri de exterior din aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7 €
Out Of stock
Descriere
Rolul glafului exterior in eficienta tamplariei moderne este hotarator. Din literatura de specialitate si din observatiile noastre in timp se poate remarca in unele cazuri umezeala sporita in jurul ferestrei si mai ales pe peretele de sub aceasta. Cauza principala a acestui fenomen (in conditiile in care fereastra respecta parametrii calitativi) este inexistenta glafurilor exterioare sau neremedierea celor vechi.

Sa vedem care este pozitia ferestrei in corpul constructiei. Din motive de protectie a caldurii, la peretele intr-un singur strat, pozitia de montaj se alege la mijloc.

La constructia de pereti in mai multe straturi, fereastra se va monta cel mai avantajos in zona de izolare, deci undeva in jumatatea interioara. La exterior va ramane o portiune care se va incarca cu material pe baza de ciment (de preferat cat mai rezistent la umezeala), astfel incat tocul ferestrei sa fie acoperit cca. 1-2 cm. Cu toate aceste masuri de precautie exista posibilitatea infiltrarii apei, in cazul in care nu protejam cu un glaf exterior hidroizolator.

Cele mai multe sisteme de glafuri exterioare profesionale sunt confectionale din aluminiu, completand in mod eficient si fericit tamplaria moderna (din PVC, aluminiu, lemn stratificat etc.) cu geam termoizolator, atat prin rezistenta cat si prin designul acestora.

Sistemele de glafuri de exterior din aluminiu protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei in zona ferestrei impotriva inghetului, a patrunderii apei si murdariei. Elementele de inchidere laterala originale ale sistemului (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) impiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitatile glafurilor de fereastra).

Exista si posibilitatea achizitionarii unei folii anti-zgomot care, aplicate sub glaf, diminueaza zgomotele din zilele ploioase.

Glafurile de exterior pot fi realizate si din alte materiale : marmura, spuma dura expandata, tabla zincata, mozaic etc., ce au drept caracteristici rezistenta la UV si la apa, rezistenta mecanica sporita.

Este de retinut ca materialele pe baza de ciment care intra in componenta zidului protejeaza foarte bine, in cazul in care sunt dispuse in plan vertical. Cand este vorba de o structura orizontala din beton are nevoie de izolatii suplimentare, ca in cazul teraselor de bloc. Astfel montarea unui glaf exterior adecvat devine componenta obligatorie a sistemului de izolatie a cladirii.

Sunt clienti care refuza din motive financiare sa achizitioneze si monteze glafuri exterioare. Economia este doar aparenta, existand riscul de a investi in fiecare an in reabilitarea peretelui. Iata de ce este nevoie de un sistem de glaf exterior profesional, capabil sa ne protejeze cu adevarat zidaria, peretele. Improvizatiile sau ignorarea acestui produs nu este benefica. Nu se poate concepe o fereastra montata pe un perete exterior fara glaf exterior. De aici si apreciere ca o ferestra fara glaf exterior este o fereastra neterminata.
Perfect Design SRL comercializeaza atat glafuri din aluminiu cat si glafuri din pvc care daca sunt montate odata cu montajul ferestrelor, sunt prevazute (glafurile) a fi montate cu sholbank -  un profil din pvc care se clipseaza sub tamplarie si favorizeaza montajul corect atat alglafurilor interioare cat si exterioare.
Pentru orice informatie suplimentare ne puteti contacta la tel. 0721410591, 0765367345

Glafurile exterioare in cele mai multe cazuri sunt din aluminiu si au rol atat de protectie zidului impotriva intemperiilor dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura